17.2.08

Campanya electoral i internet

Campanya espanyola

Avui he llegit dos articles sobre la campanya electoral a l'Estat espanyol i internet que m'han semblat força interessants. Com que aquest dijous a la nit és el tret de sortida, he pensat que, si no els heu llegit ja, us podrien interessar.

El primer és de La Vanguardia. El titulen Campañas electorales en la red. Són dos anàlisis, un escrit per Francesc Pallarés i Josep Gifreu (De la televisión a la www) i l'altre és de Joan Font (Un espacio limitado). Us adjunto els pdf perquè és l'única manera que els he pogut guardar de la pàgina web del diari. Aquesta és la imatge del diari:



L'altre article l'he trobat al diari El País. Es tracta d'un article curtet de A. Fraguas (La campaña en Internet). És una selecció de notícies i anècdotes que surten a la xarxa.


La campanya a EEUU

Aquells qui estigueu interessats en la campanya americana podeu visitar el web Realclear politics.com Hi trobareu articles d'opinió, editorials, notícies de tota la prensa dels EEUU respecte demòcrates i liberals.

Així mateix, també hi han incorporat un apartat sobre el procés d'independència de Kosovo. Hi podreu llegir aquest article del New York Times (Kosovo Declares Its Independence From Serbia).



Fins ara!
Anna