17.1.07

PLANIFICACIÓ DE LA RESTA DEL CURS

En la sessió de dijous passat (11 de gener) vam discutir i aprovar la planificació de la resta del curs. Donat que comptant aquella sessió, portàvem deu hores i mitja del total de 30 hores, vam considerar adient incrementar el nombre d'hores setmanals per tal d'acabar dins el termini oficial de la fi del quadrimestre i evitar que l'assignatura coincideixi amb una altra assignatura del segon quadrimestre.

En conseqüència es va decidir que a partir de la setmana següent, faríem dues sessions per setmana: la dels dijous (de 20.15 a 22 hores) i ara també els divendres (de 19 hores a 21 hores). D'aquesta manera, aconseguirem acabar el curs quan toca.

També es va decidir iniciar les presentacions dels textos de la professora Pippa Norris. Així, el proper divendres (19 de gener), es presentarà la primera part del llibre A Virtuous Circle.

El dia abans, però, el dijous 18 de gener, la sessió es dedicarà a discutir sobre les noves comunitats virtuals o xarxes socials (social networks).

Per més endavant hi ha la possibilitat de contactar amb el doctorand Antoni Aira per tal que ens presenti l'estat actual de la seva recerca.

També es va recordar la importància de les XIII Jornades de Comunicació Blanquerna.

Quant al treball de l'assignatura, el termini de presentació és a principis de setembre, però s'aconsella presentar-lo abans, per evitar que s'acumuli amb les activitats derivades dels cursos del segon quadrimestre.