27.6.08

ENTREVISTES A DOS EURODIPUTATS CATALANS

En el marc del projecte VEP (Virtual European Parliament), hem fet dues entrevistes en profunditat (relativa, atenent llur agenda sempre ocupada), a dos eurodiputats catalans, l'Ignasi Guardans i la Maria Badia.

La primera entrevista va tenir lloc a la seu nacional del partit polític del Sr. Guardans (CiU), mentre que la segona, es va celebrar al Citilab de Cornellà de Llobregat, al qual ja hem dedicat algun post en aquest bloc.

Ambdues entrevistes van tenir un format prou semblant. Sintèticament, la primera part estava dedicada a conèixer l'ús personal que fan els eurodiputats de les TIC, tant a nivell polític com personal. La segona se centrava en saber quin és l'impacte de les TIC, segons la seva experiència, en els treballs diaris del Parlament Europeu, identificant-ne els aspectes positius i els negatius, i referint-se a casos concrets que els han afectat especialment. Finalment, la tercera part de l'entrevista consisteix en demanar-los quines serien les mesures que segons sempre el seu parer, caldria implementar per tal d'incrementar la implicació dels ciutadans en els treballs del Parlament Europeu.

Les entrevistes han tingut lloc, respectivament, els dies 26 i 27 de juny.