26.1.08

Jornades de la CATOSFERA - I


Entre jornada i jornada de la Catosfera (munió de blocaires catalans aquest cap de setmana a Granollers) m'aturo uns minuts per aportar uns links (les reflexions les fan els propis ponents) sobre el dit ahir, jornada d'inauguració i de reflexió sobre: el paper del ciberactivisme a la xarxa (Cesar Calderón), i de la ètica dels blocs i dels blocaires (no és sempre la mateixa) de la mà d'en Vicent Partal i Juan Varela. Altres temes sorgits són tractats per alguns dels assistents, p.e. el ego dels blocaires. Vaig arribar tard i, per tant em vaig perdre "l'actuació institucional", o sia, les paraules del Jordi Bosch, Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat. En Josep (Sort, of course), ho relata al seu bloc.

De les intervencions d'avui, m’interessen la taula dels polítics i la del periodisme ciutadà (posat en dubte o negat directament ahir per alguns dels ponents, però aquest és un altre tema que ja tractarem més endavant). Ja faré un altre post si són prou regides.

2 comentaris:

Ester ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ester ha dit...

Jo hi he anat avui a la catosfera, una llàstima que no ens hàgim vist! He fet un post sobre la taula de blogs i política 2.0. El podeu consultar aquí:
http://esterclos.blogspot.com/2008/01/catosfera-blogs-i-poltica-20.html

fins aviat,

ester