28.1.08

JORNADES DE LA CATOSFERA

Si us interessa la meva visió, personal i intransferible, del que han estat les Jornades de la Catosfera, podeu llegir els tres posts que he escrit al respecte (divendres, dissabte i diumenge). Per cert, allà vaig conèixer presencialment, un antic doctorand de la UOC que ara treballa a la Fundació puntCAT, em va convidar a una Jornada de Portes Obertes que es farà el proper 19 de febrer, a les 19 hores.Avui mateix he rebut un correu electrònic, on es detalla que aquesta Jornada té un doble objectiu:

"Apropar-te la realitat del puntCAT explicant-te tot allò que envolta el funcionament del Registre del .cat i les tasques de la Fundació puntCAT, però també escoltar el teu punt de vista i el dels membres actius de la nostra Xarxa sobre com hauria de ser el futur del .cat. Volem conèixer i aclarir els vostres dubtes, però a més ens interessa molt escoltar les vostres opinions i propostes sobre el .cat, el domini de tots nosaltres"

Qui estigui interessat en participar-hi, ha d'enviar un correu electrònic abans de l'1 de febrer, a aquesta a/e comunicació@domini.cat. L'aforament és limitat.