31.1.08

UNA TARDA AL CITILAB!

Tot just acabo de tornar de la visita al Citilab i em poso a escriure el post. Ha estat una tarda del tot profitosa. Hem comptat amb la companyia del Director Vicenç Badenes, i dels responsables de recerca Artur Serra i Ramon Sangüesa i en Jordi Carrasco, que ens han informat de tot amb un detall i sobretot amb un entusiasme que contiagava, podríem dir que víric. Realment l'opinió de tots nosaltres és que es tracta d'un centre extraordinari amb una enorme potencialitat.


I encara més, s'ha aprofitat l'ocasió per xerrar sobre possibles col.laboracions de recerca amb la Facultat en àmbits com l'e-participation en el Parlament Europeu o en el Second Life.

Els nostres interlocutors, a més, han hagut de fer front a les esmolades preguntes i observacions d'en Quim, que ha portat fins al màxim el coneixement de tots els detalls de funcionament de la institució i de la fundació que el regeix. Un periodista de raça, sí senyor!

Ep, mireu la foto... LLUIIIIIS!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Gràcies per la floreta. Jo també m'ho vaig passar bé. A destacar el coneixement d'una eina que desconeixia, l'e-beam, una mena de pissarra electrònica amb un munt de possibilitats. Faré un post més específic d’ella.