18.11.07

Propostes

Com ja vaig dir en un altre post, jo no sóc massa avessada a la xarxa, però aquesta setmana hi he navegat una mica, sobretot perquè m’hi ha portat la lectura d’articles d’alguns polítics. En qualsevol cas, he trobat interessant un parell de webs que potser a algun company de classe poden tenir en compte:

1. Participació ciutadana. La pagina web proposa millorar l’administració electrònica pública, per part de treballadors, ciutadans, empreses, etc. Els internautes voten allò que més els interessa. Per possar un exemple, “Mesures per trencar l’esquerda digital a la funció pública”, o “Model P2P de serveis”... Ho impulsa PropPolis i T-Systems i segons diuen, enviaran les 25 idees més votades al Ministeri d’Administracions públiques.

2.Vídeoblog. Aquest apartat va dirigit, sobretot, a l’Ester. He vist que està fent la tesina sobre els blogs polítics i tot això. Probablement ja ho deu saber, però com que no ho sé, li volia comentar que fa un parell de setmanes CiU va inaugurar el primer vídeoblog polític de Catalunya (no sé si de l’Estat). Podeu accedir clicant aquí. Es tracta d’un blog on el president de CiU, Artur Mas, comenta –a través de vídeos- temes tant d’actualitat com més personals. Jo no ho sé, però diuen que n’hi ha pocs i, sobretot, prenen el lideratge en aquest tipus d’iniciatives els polítics nordamericans.

Anna

1 comentari:

Ester ha dit...

Hola Anna!

Moltes gràcies! Si, vaig seguir a principis de mes l'estrena del videoblog de l'Artur Mas. És el primer polític català que en té, tot i que el Jordi Hereu al seu blog també introdueix vídeos. (Pots mirar: http://www.blogalcaldebcn.cat/)