12.11.07

Què en penseu de l´actitud del rei a la cimera iberoamericana?

tal i com mostren els diaris de madrid, penseu que el rei ha sortit reforçat després de manar callar al president, Hugo Chávez?...o bé, hauria d´haver mantingut el tipus i no perdre els nervis
és curiós com en ocasions una petita reacció fóra de lloc pot donar la volta al món i ésser motiu de portades de diaris....estem tan avorrits que necessiten coses d´aquestes per tenir tema de conversa o bé, ens resulta mès fàcil parlar d`això que d´altres temes més importants?...a mi personalment m´ha cridat l´atenció perqué en penso que és la primera vegada que el Rei perd els nervis en pùblic...però res més...crec que és més important la relació futura dels empresaris espanyols amb les antigues colònies iberoamericanes...

3 comentaris:

Scaramouche ha dit...

Considero que tot i que el general Chávez és un impresentable (no oblidar el seu intent de cop d' estat al 92), el rei hauria d' haver comptat fins a deu o deu mil. És curiós com ara surt tota la "corte" a defensar al rei quan fins fa dos dies ja l' estaven "posant a caldo" especialment des de la COPE.

Joan Carles ha dit...

I jo que pensava que a la constitució espanyola li deixaven molt clar quin era el seu paper!
I mira per on... es veu que no li pagavem només per representar coreografies lluides o participar en mariachis menys o més decadents. Personalment, crec que tenim un problema, ell es creu que té opinió i lo que és més fotut, es pensa que ens interesa.
De totes maneres, no patiu sempre ens queda el tranquilitzador i superficial silenci del ara trist Marichalar.

Scaramouche ha dit...

Per cert, mai s' ha valorat ni es valorarà (la Història és així d' ingrata) el paper d' en Jaime de Marichalar dins la Història d' Espanya ni la seva contribució a la meinada reial. Una pena, una autèntica llàstima.